Hoe gaat een spray tan behandeling precies van begin tot eind?


 

Voorbehandeling

Omdat ik streef naar het perfecte resultaat laat ik je thuis douchen met onze exfoliant. Deze zachte, huid vernieuwende formule polijst en behandelt de huid met het natuurlijke, schuurmiddelvrije ananas fruitenzym. Door het verwijderen van dode huidcellen aan het eind van hun levenscyclus, maakt de prep gel de oppervlakte van de huid zacht en blijven alleen jonge gezonde huidcellen over, met als resultaat een vlekkeloos en langdurig houdende uv loze teint. Dit product bied ik te koop aan in mijn salon zodat je voor een volgend bezoek thuis kan douchen en we direct aan de slag kunnen met het sprayen.
Met een speciaal spray systeem wordt er vervolgens in drie stappen verschillende vloeistoffen verneveld aangebracht op de huid.

Aloë mix behandeling

Dit is een verfijnde combinatie van exotische aloëplanten, die helpen om poreuze plekken op het lichaam te hydrateren. Dit product zorgt ervoor dat het sunless tanning product gelijkmatig door de huid kan dringen, met als resultaat een langduriger en evenredige teint. Deze voorbehandeling is aan te bevelen voor de droge(re) of niet geprepareerde huid.

Brons Tanning vloeistof

Dit volledig natuurlijke, COSMETISCHE sunless tanning product, gemaakt met antioxidanten en puur plantaardige ingrediënten, geeft de huid een stralende, natuurlijk ogende goudbruine teint. Doordat dit product een bronzer bevat, gemaakt van walnootextract, is er direct resultaat zichtbaar. De teint ontwikkelt zich volledig in 12 uur. Zie hoe uw huid wordt getransformeerd!

Anti-aging elixer

Een direct zichtbaar verjongende behandeling voor de huid, gemaakt van exotische plantenextracten, antioxidanten en puur plantaardige ingrediënten om de natuurlijke gloed van de huid te herstellen. Deze behandeling is ideaal voor gebruik direct na de sunless tanning, maar kan ook gebruikt worden voor de verzorging van de droge huid en de huid met verminderd collageen. U merkt dat rimpeltjes en cellulitis verminderen.